Kesklinnas tuleb jõululaat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Homme päeval korraldab Maarja-Magdaleena gild Pärnu kesklinnas Steineri aias jõululaada, ühtlasi saab elada kaasa tasuta kontsertidele.

Kadri Rebane Maarja-Magdaleena gildist märkis, et laadal on müügil käsitöö nii Pärnu kui mujalt meistritelt. Laadalt leiab jõulukuuse, toidukraami, samuti kingikotti sobivat.

Lastele on avatud piparkoogikaunistamise töötuba ja töötab sepp. Üritusel toimuvad heategevuslikud loteriid kahjutules kodu kaotanud pere, Anni akadeemia ja Shalomi abikeskuse laste toetuseks.

Mõnusa meeleolu loovad Olavi Kõrre (pildil) ja Maarja-Magdaleena gildis tegutsev Muusikakamber.

Laada kõrval toimub gildimajas kaks tasuta kontserti. Pärast keskpäeva esinevad Muusikakambris Salme Naesed. Vokaalansambel esitab pärimuslikke kodukandi laule, tehes esiemade kombel lauldes käsitööd.

Kell 16 saab gildi ärklisaalis kohtuda Mari Kalkuniga. Võru ja Pärnu juurtega noor muusik on inspiratsiooni ammutanud loodusest ja eesti luulest. Koos temaga laulab ja mängib pilli Triin Norman.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles