Uus komöödia räägib valgete meeste raskest elust

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõbralikud maadlusmatšid, kiirtoit ja plastkuusk – sellised on jõulud ühes tavalises meesperes. Mängivad Meelis Rämmeld, Raivo Rüütel, Ago Anderson ja Sepo Seeman.
Sõbralikud maadlusmatšid, kiirtoit ja plastkuusk – sellised on jõulud ühes tavalises meesperes. Mängivad Meelis Rämmeld, Raivo Rüütel, Ago Anderson ja Sepo Seeman. Foto: Mats Õun

“Kui keegi peaks eeldama, et nüüd on tulemas “Testosteroon nr 2”, peab ta selle ootuse küll maha matma. Me ei ole needsamad tüübid, see on hoopis teistsugune lugu,” märgib Sepo Seeman Endla uuslavastuse kohta, mis räägib samuti meestest.

Homme teatripubliku ette jõudev “Valged heteromehed” ei ole küll Pärnu teatris juba kaheksandat aastat menukalt mängitava “Testosterooni” järg, kuid selleski lavastuses käsitletakse mehe rasket elu läbi huumoriprisma ja osades säravad suuresti samad näitlejad: Sepo Seeman, Ago Anderson ja Raivo Rüütel. Kolmikuga liitub Meelis Rämmeld.

Väike vahe on žanrimääratluseski. “Testosterooni” on lavastaja Enn Keerd ristinud hormonaalseks – testosteroon ju ikkagi –, “Valged heteromehed” tõsiseks komöödiaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles