Keiso Pedriks tuli noorte rekordiga Eesti meistriks

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keiso Pedriks tuli Eesti meistriks.
Keiso Pedriks tuli Eesti meistriks. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Tallinna Lasnamäe kergejõustikuhallis Eesti talviste kergejõustiku meistrivõistluste 60 meetri tõkkesprindi võitis isikliku rekordi 7,93 sekundiga pärnakas Keiso Pedriks. Tulemus on ühtlasi Eesti noorsoo rekord.

Pedriks edestas kindlalt kunagist kümnevõistlejat Andres Rajat, kes sai aja 8,11. Teine pärnakas Rauno Kirschbaum jäi neljandaks. Vändra juurtega Janek Õiglane oli kuues.

Meeste 3000 meetri jooksus pidasid tulise duelli Allar Lamp ja Pärnust pärit Roman Fosti. Finišisirgel oli siiski kiirem Lamp lõppajaga 8.26,15.

Fosti joostud 8.28,06 on tema isiklik rekord.

Mõne pärnaka võistlus aga ebaõnnestus pühapäeval täielikult. Kalevi KJK liige Eerik Kaljaspolik jooksis 200 meetri sprindis suurepärase isikliku rekordi 22,44, mis andnuks noormehele meeste seas seitsmenda koha. Kahjuks diskvalifitseeriti Eva Kuninga õpilane võistluselt.

Naiste 3000 meetri jooksus läks suurfavoriidina starti Birgit Pihelgas, kes aga jättis jooksu pärast teist kilomeetrit pooleli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles