Ühisgümnaasium oli geograafias edukaim

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnaraamatukogu salongiõhtu külaline Andres Karu õppis kultuuriakadeemias näitlejaks ning on kandnud elus erinevaid rolle. Muuhulgas leidnud aega ka selleks, et käia külas 105-l maailma riigil ning on tõusnud neist 89 kõrgeimasse tippu. Salongiõhtul näitab Karu pilte ja räägib lugusid, mis on nende piltide taga.
Linnaraamatukogu salongiõhtu külaline Andres Karu õppis kultuuriakadeemias näitlejaks ning on kandnud elus erinevaid rolle. Muuhulgas leidnud aega ka selleks, et käia külas 105-l maailma riigil ning on tõusnud neist 89 kõrgeimasse tippu. Salongiõhtul näitab Karu pilte ja räägib lugusid, mis on nende piltide taga. Foto: Ants Liigus

Geograafiaolümpiaadi Pärnu piirkonnavoorus olid selgi aastal kõige edukamad ühisgümnaasiumi õpilased, neid kõiki õpetab Marge Kurm.

12. klasside seas oli parim Märt Kütas Sütevaka humanitaargümnaasiumist, kus geograafiat õpetab Ene Kõo. Teise koha sai Siiri Paiste ja kolmanda Märt Pärnala ühisgümnaasiumist.

11. klasside võitja Karl Aru õpib Koidula gümnaasiumis ja tema õpetaja on Gerli Luks. Teisele kohale tuli Joosep Laos ühisgümnaasiumist ja kolmanda koha pälvis Tauri Roosipuu, Kadri Killingu õpilane Ülejõe gümnaasiumist.

10. klasside esikoha pälvinud Karl Jürgenstein ühisgümnaasiumist oli ühtlasi kogu gümnaasiumiosa koondarvestuses parim geograafiatundja. Talle järgnesid Kristo Ment Koidula koolist ja Helena Lepassaar ühisgümnaasiumist.

Põhikooli osas ühisgümnaasiumi üheksandikud teisi koole esikolmikusse ei lasknud. Võitis Marten Raudsepp, teiseks tuli Andres Allik ja kolmandaks Martin Aasa.

8. klasside võitja Liis Eleen Kalmer õpib Sütevaka humanitaargümnaasiumis, teise koha omanik Mirjam Tjulkin ühisgümnaasiumis ja kolmanda koha saavutanud Bert Reila Kuninga tänava põhikoolis (õpetaja Merike Aringo).

7. klassi esimese koha pälvisAnneliis Rea ja kolmanda koha Mihkel Talmar Sütevakast, nende vahele teisele kohale mahtus Helo Liis Soodla Vanalinna põhikoolist, tedagi õpetab Merike Aringo.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles