Video: Kadriorus sai avalöögi presidendi väitlusturniir

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kadriorus toimus täna president Toomas Hendrik Ilvese algatatud koolinoorte väitlusvõistluse avaturniir, kus kultuuri rahastamise ja otsedemokraatia teemadel astusid noortega vastamisi riigikogu liige Yoko Alender, kirjanik Jelena Skulskaja, näitleja Priit Pius ja kommunikatsiooniekspert Daniel Vaarik.

Noortest väitlejatest osalesid poolteist tundi kestnud turniiril Karl Enrik Kriis Pärnu Sütevaka Humanitaargümnaasiumist, Saskia Bergmann Tallinna Inglise Kolledžist ning Anniki Mikelsaar ja Karoliine Pärlin Miina Härma Gümnaasiumist, teatas presidendi kantselei.

Koolinoorte meeskondlik väitlusvõistlus, mille president kuulutas välja aasta alguses, on suunatud tulevastele otsustajatele, kes järgmisest sügisest alates saavad hääletada kohalikel valimistel. Võistluse eemärk on aidata 8.–12. klassi noortel arendada loogilist mõtlemist, esinemisjulgust, silmaringi ja argumenteerimisoskust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles