Pärnu võtab luubi alla Läänemere saastatuse

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Balti keskkonnafoorum, Pärnu linn ja Pärnu Vesi tegid algust ühisprojektiga "Ohtlike ainete vähendamise uuenduslikud lahendused Läänemere piirkondades (NonHazCity)", mille eesmärk on vähendada saasteainete sattumist Läänemerre ja selle ümbrusesse. Foto on illustreeriv.
Balti keskkonnafoorum, Pärnu linn ja Pärnu Vesi tegid algust ühisprojektiga "Ohtlike ainete vähendamise uuenduslikud lahendused Läänemere piirkondades (NonHazCity)", mille eesmärk on vähendada saasteainete sattumist Läänemerre ja selle ümbrusesse. Foto on illustreeriv. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Balti keskkonnafoorum, Pärnu linn ja Pärnu Vesi tegid algust ühisprojektiga "Ohtlike ainete vähendamise uuenduslikud lahendused Läänemere piirkondades (NonHazCity)", mille eesmärk on vähendada saasteainete sattumist Läänemerre ja selle ümbrusesse.

"Kaasame projekti omavalitsuse ja vee-ettevõtete kõrval väikefirmasid ja Pärnu linna elanikke," rääkis projekti Eesti koordinaator kemikaaliekspert Heli Nõmmsalu.

Kuigi ohtlike heidete sattumine Läänemerre on Nõmmsalu sõnade kohaselt aastatega vähenenud, on probleem jätkuvalt olemas. "Muret põhjustavad eelkõige väike- ja keskmised ettevõtted ja kodumajapidamised, mille tegevust on nende suure arvu tõttu keeruline kontrollida," lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles