Mees piilub Aisa tänava akendest sisse

Martin Laine
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseini on jõudnud informatsioon, et alates veebruarist on Pärnus Aisa tänava piirkonnas nähtud liikumas umbes 170 sentimeetri pikkust tumedasse riietunud meest, kes on liikunud hoovides ja akendest sisse piilunud.
Politseini on jõudnud informatsioon, et alates veebruarist on Pärnus Aisa tänava piirkonnas nähtud liikumas umbes 170 sentimeetri pikkust tumedasse riietunud meest, kes on liikunud hoovides ja akendest sisse piilunud. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Politseini on jõudnud informatsioon, et alates veebruarist on Pärnus Aisa tänava piirkonnas nähtud liikumas umbes 170 sentimeetri pikkust tumedasse riietunud meest, kes on liikunud hoovides ja akendest sisse piilunud. 

Praegu on teada kolm juhtumit, mis kõik on aset leidnud pimedal ajal, kas hommikul või õhtul. Peale selle on politseil informatsiooni, et vähemalt ühel korral on samas piirkonnas kaduma läinud õues kuivanud riideesemeid.

Politsei palub inimestel, kes on kirjeldatud meest näinud või kel on tema kohta mingit informatsiooni, pöörduda politsei poole e-posti aadressil triinu.niido@politsei.ee või 612 3512.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles