Mai kool säras pranglimises

, Mai kooli õppealajuhtaja, digipöörde projektijuht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pranglimises edukas Mai kooli õpilane Laura Viikberg.
Pranglimises edukas Mai kooli õpilane Laura Viikberg. Foto: Erakogu

Pärnu Mai kool oli edukas nii pranglimise piirkondlikul võistlusel kui Eesti meistrivõistlustel.

Pranglimise piirkondlikele võistlustele Paikuse põhikoolis pääses Pärnu Mai koolist 54 võistlejat, Pärnumaa superfinaali 16 ja üleriigilisse finaali viis võistlejat.

Piirkonnavõistluste superfinaali parimad Sirgujate vanuserühmas olid Mai kooli õpilased: Laura Viikberg pälvis esikoha, Lisbet Sepp teise ja Rondo Mikko kolmanda koha. Oskajate vanuserühmas saavutas kolmanda koha Oskar Kuningas. Neidude vanuserühmas oli kolmas Mirjam Kits, noormeeste vanuserühmas oli edukas Martti Tiksberg, kes saavutas neljanda koha.

Täiskasvanute vanuseklassis oli tubli Mai kooli õpetaja Reet Juurikas, kelle tulemus oli kolmanda koha vääriline.

Parimad klassid pärast piirkonnavõistlust olid Pärnu Mai kooli 1.a, 2.b ja 3.a klass. Kokkuvõttes saavutas koolide arvestuses piirkondlikus voorus Pärnu Mai kool esikoha.

Pranglimise Eesti meistrivõistlustel Pelgulinna gümnaasiumis saatis Pärnu Mai kooli õpilasi taas edu. Finaali pääsesid Laura Viikberg, Liisbet Sepp ja Merit Roseniit 3.a klassist, Rondo Mikko 2.a klassist ning Mirjam Kits 7.c klassist.

Laura Viikberg saavutas Sirgujate rühmas teise koha ja see tagas talle koha Eesti koondises, et võistelda rahvusvahelises finaalis Sloveenias. Laurat juhendas ja toetas õpetaja Jane Pukk.

Klasside arvestuses oli üle-eestiliselt parim Pärnu Mai kooli 3.a, klassijuhataja Jane Pukk. 1.a (klassijuhataja Anu Krinal), 2.b (klassijuhataja Reet Juurikas) ja 4.b (klassijuhataja Maire Sarapuu) said teise koha. 3.b (klassijuhataja Ruth Vaiksaar) teenis viienda koha.  

Mai kool saavutas Eesti pranglimise 2016. aasta võistluste koondtulemuste põhjal neljanda koha. Õpilasi toetas ja juhendas kooli algklassiõpetaja Reet Juurikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles