Noorteühingu sünnipäevaralli lõppes kaubamajas

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noorteühingu Eesti 4H kuu aega kestnud sünnipäevaralli Pärnumaal sai punkti Pärnus Port Arturi kaubanduskeskuses.
Noorteühingu Eesti 4H kuu aega kestnud sünnipäevaralli Pärnumaal sai punkti Pärnus Port Arturi kaubanduskeskuses. Foto: Erakogu

Noorteühing Eesti 4H lõpetas Pärnumaal oma sünnipäevaralli Port Arturi kaubamajas.

Eesti 4H maskott hiir Hubert külastas Port Arturi kaubanduskeskust koos Paikuse ja Audru 4H klubi noortega, et seal tutvustada noortele organisatsiooni tegevust ja lõbusalt koos aega veeta.

„Vaatamata imeilusale ilmale liikus kaubanduskeskuses palju noori, kellega juttu tehti,“ rääkis 4H Pärnumaa piirkonnajuht Inga Raudsepp. „Noored said maitsta Huberti lemmiktoitu – juustupalle. Hubert hoolitses selle eest, et juustupallid oleksid rohke juustuga ja tervislikud. Huberti salaretsepti kuulusid linasemmned, seesamiseemned ja päevalilleseemned.“

Hubertit aitasid tema ettevõtmistes Paikuse 4H klubi liikmed Elisabeth, Anette, Joosep, Markus ja Mattias ning Mirjam ja Katrin Audrust. Noori juhendasid Tarmo Tõnismann ja Marek Sild.

Raudsepa jutu järgi toimetasid klubid lõppenud nädalal ühtlasi 4H õpiprogrammi „Maal on vahva!“ järgi. Klubi Kärmed Tootsikad liikmed Katrin Klemmer, Liis Rekand, Daily Raudsepp ja Lisanne Lehtemaa abiga said taluloomad, teraviljad ja aedviljad uutele klubilistele kiiresti selgeks.

Teadmised omandatud, võtsid  Lõpe klubi Dixie noored kasti õppevahenditega ja suundusid juhendaja Sirje Kaska eestvedamisel oma teadmisi lasteaiamudilastele ja noorematele õpilastele jagama. Juurikaru kooli klubi Karu Katid ja Matid noored võtsid õpetamise temaks aedviljad, neid juhendas Ellen Kupar.  

Huberti sünnipäevaralli Pärnumaal on lõppenud ja nüüd rändab maskott Saaremaale. Pärnumaa 4H liikmed kogunevad aga juba 6. mail Häädemeeste keskkooli, kus toimub üritus „Meri on, meri jääb“ klubi EAS ja selle juhendaja Teisi Kirimäe eestvedamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles