Galerii: Kesklinna lasteaial täitus 45 aastat

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu Kesklinna lasteaed tähistas traditsioonilise rongkäigu ja perepeoga 45. sünnipäeva.

1971. aastal valmis lasteaia maja ja sellest ajast töötab siin ka direktor Maire Lulla, hubane ja turvaline lasteaed ning liigirikas väikepark lasteaia õuealal on tema elutöö. Oma peokõnes rõhutas Maire Lulla, et lasteaed on suur pere, kuhu kuuluvad nii lapsed peredega kui ka kõik lasteaia töötajad ja toetajad.  Ja seda märkas ringi vaadates: peokülaliste hulgas oli palju eri eas inimesi.

Mõte, et Kesklinna lasteaed on oma pere lasteaed, jäi kõlama lapsevanem Elen Kihli      tervitusest. Miks ei peaks laps tahtma tulla lasteaeda, kus on käinud nii emad-isad kui ka õed-vennad? Eriti kui lasteaed peab esmatähtsaks, et lastel oleks siin turvaline, hea ja rõõmus olla.

Pidu oli hoogne, esineda said Lepatriinu, Naaskelnoka, Naerupuu, Poku, Metstötsi ja Päevakoera rühma lapsed. Üllatuskülaline oli jõuluvana Ärni, kes imetles sünnipäevalisi ja õiteilus kastanipuid, mis meenutasid talle jõuluaega. Programmi sidus tervikuks lasteaia muusikaõpetaja Maire Taltsi loodud Kesklinna lasteaia regilaul. Päevakoera rühma esituses tuli esmaettekandele rühma oma õpetaja Ülle Jaegeri loodud ja lastele selgeks õpetatud rahvatants. Mõlemad teosed pärinevad lasteaia sünnipäevale pühendatud omaloomingu konkursilt.

Kui järgida rongkäigus hõigatud loosungit fotografeerivatele lapsevanematele: „Mis te siin pildistate, tehke parem lapsi juurde!”, võib vaadata Kesklinna lasteaia ja meie kõigi tulevikule optimistlikult.

Pilte tegid sündmusest Marie Virta, Kätlin Lääts ja Kristel Kallau.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles