Piletimäng: pidutse meeletult Strandis!

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööklubi Str&.
Ööklubi Str&. Foto: Erakogu

Pärnu Postimees ja vabaajaportaal 24tundi.ee jagavad igal nädalal Pärnu meelelahutusasutuste vabapääsmeid ja tasuta nänni.

Pigem keskealisele kundele üritusi pakkuv ööklubi Str& jätkab 2011. aastal meeletute pidudega. Nii toimub järgmisel reedel klubis üritus “Latinotheque” koos Bad Angelsi tantsutüdrukute ja DJ Marko Kiljakuga. Päev hiljem saab pidutseda Itaalia tantsumuusika peol “Hitland Night – Italy special” koos Wild Spiriti go-go tüdrukute ja DJde Mike Suni ning Veiko Värviga.

Loosime klubisse Str& välja 3x2 pääset, millega pääseb ükskõik millisele üritusele, ja anname kõigile võitjatele tasuta plaadi!

Võitmiseks vastakse õigesti järgmisele küsimusele: “Kas praeguse spaa- ja konverentsihotelli Strand algupärane maja ehitati 1985. aastal puhkamiseks ajakirjanikele või kosmonautidele?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäevaks, 19. jaanuariks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil “Piletimäng”, Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Kas ööklubi Bravo sai 2010. aastal kolme- või viieaastaseks?” õige vastus on viieaastaseks.

Reedel lähevad koos kaaslasega klubisse Bravo üritusele “Bad Jam” Mari Tikerpuu, Dina Dolinina ja Koit Künnapuu. Võitjaid ootab toimetuses plaatki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles