Kaupo Meiel: Elu, Universum ja muidugi EKRE

Kaupo Meiel
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaupo Meiel.
Kaupo Meiel. Foto: PP

Viimasel ajal jõuavad kõik jutud mis tahes teemal sujuvalt välja Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna ehk EKREni. Vanasti piisas tähelepanu äratamiseks sellest, kui suvalise leheloo pealkirja panna Edgar Savisaare nimi, aga nüüd temaga enam masse ei köida, Savisaarest on tekkinud väsimus nii pooldajate kui vastaste seas, väärilist asendust pakubki vaid EKRE.

Üks sõpru mainis eile Facebookis, et Mihkel Rauale ei ole põhjust ette heita riigikogust lahkumist, sest miks peakski inimene veetma oma päevi seal, kus ta end hästi ei tunne. Mõte õige, kirjutan alla. Aga teine sõber kommenteeris tähelepanekut: “Kes nüüd EKRE-le pihta annab?”

Üks teine sõber postitas foto, millel poseeris USA presidendiks pürgiva Bernie Sandersi pusaga, lisades, et tema kasust ei hooli ja on kaotaja poolt. Teine kommentaar postitusele: “Siis EKRE poolt?”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles