15-aastane Grete leiti üles (4)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SA Kadunud

Politseil õnnestus täna õhtul leida üles 15-aastane Grete, kellega lähedastel reede õhtust alates polnud õnnestunud ühendust saada.

Gretega on kõik korras. «Kuna tema eemaloleku taga olid eraelulised põhjused, siis pole neid võimalik avalikkusega jagada,» kommenteeris Lääne prefektuuri pressiesindaja Heiko Leesment.

Pärnu politseijaoskonna ennetus- ja menetlustalituse juht Üllar Kütt tänab kõiki, kes politseiga koostööd tegid ja informatsiooni vahendasid.

SA Kadunud teatas sotsiaalmeedia vahendusel, et möödunud reede keskpäeval jäi Pärnu maakonnas, Kilingi-Nõmme ja Pärnu vahelises alas teadmata kadunuks 15-aastane Grete.

Politseile anti laupäeva, 11. juuni õhtul kella 20 paiku teada 15-aastasest tüdrukust, kes oli päev varem oma Harjumaal elavatele lähedastele öelnud, et on kuni järgmise nädala lõpuni sõpradega Pärnus ja lülitab telefoni välja. See kõne leidis aset päev varem, 10. juunil kella 19 paiku.

Täpsem info tema sõprade ja võimalike peatuskohtade kohta lähedastel puudus. Teade edastati kohe politseipatrullidele, kes alustasid saadud kirjelduse põhjal otsinguid.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles