Golfimaratonil löödi hole in one

Enn Hallik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Golfikepid.
Golfikepid. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Saare Juustu auhindadele peetud kahe päeva ning nelja täisringiga golfimaratonil Valgerannas õnnestus Otepää klubi mängijal Marko Mutsul iga golfari unistus: ta saatis kaheksandal rajal palli esimese löögiga auku ehk lõi hole in one’i. Enne teda on Valgerannas aastate jooksul samaga hakkama saanud 22 golfimängijat.

Tulemused. Naised hcp 0-36: 1. Agnes Trump, 2. Margit Sipelgas (mõlemad Valgeranna GK), 3. Siiri Haller (Rae GK). Mehed hcp 0-18: 1. Siim Sildmäe, 2. Arvo Väiko, 3. Margus Luih (kõik Valgeranna GK). Mehed hcp 18,1-36: 1. Riho Narusk, 2. Marek Puidak, 3. Ilkka Teirioja (kõik Valgeranna GK). Naised/mehed hcp 36,1-54: 1. Avo Rits, 2. Toomas Rehe (mõlemad Valgeranna GK), 3. Rainart Ots (Niitvälja GK).

Lähim avalöök lipule Risto Santapukki ja Agnes Trump, pikim avalöök Siim Sildmäe ja Susanna Saarinen, lähim avalöök keskjoonele Topi Kuronen ja Ülle Teekel, esimese päeva parimad löögitulemused Arne Pent ja Siiri Haller, teisel päeval Benno Maaring ja Margit Sipelgas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles