Linn ootab pärnakaid tuleviku teemadel kaasa mõtlema

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu logo.
Pärnu logo. Foto: Ants Liigus

Järmisel kolmapäeval, 26. jaanuaril toimub Pärnu linna visioonikonverents „Terve Pärnu, terve regioon“, kus on arutluse all linna tulevik ehk nägemus aastaks 2025. Linnavalitsus ootab kõiki kaasa mõtlema ja arutlema.

Strand Spa&Konverentsihotellis toimuval visioonikonverentsil analüüsivad ettevõtete ja organisatsioonide esindajad ning Pärnumaa arvamusliidrid linna arenguvisioone ja -lahendusi. Samuti lepitakse kokku nägemus Pärnu linna tuleviku ja arengusuundade osas, teatas Pärnu linnavalitsuse planeerimisosakonna linnaarengu vanemspetsialist Piret Sai.

Konverentsi eel ehk kuni järgmise nädala teisipäevani on pärnakatel võimalus esitada küsimusi, teha ettepanekuid ja arutleda linna arengu teemadel, saates e-posti aadressile konverents@lv.parnu.ee vastavasisuline kiri.

Esitatud küsimustele antakse vastused 26. jaanuaril toimuval konverentsil. Samuti tulevad seal arutluse alla esitatud ettepanekud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles