Ragne Värgi hingetoit

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Lahe, et poiss ja tüdruk. Siis on n-ö komplekt koos,” ütleb Ragne, kes koos abikaasa ja pojaga juba sel kuul uut ilmakodanikku, pisitütart tervitab.
“Lahe, et poiss ja tüdruk. Siis on n-ö komplekt koos,” ütleb Ragne, kes koos abikaasa ja pojaga juba sel kuul uut ilmakodanikku, pisitütart tervitab. Foto: Kerli Sosi

Kas teate seda tunnet, kui kohtate üle pika aja oma head sõpra? Seda armsat taaskohtumise hetke, kui ajaga kaugenenud inimene ühtäkki jälle lähedaseks saab, jagades kõike alates seikadest, mis temaga möödunud kuul aset leidsid, kuni pisiasjadeni, millest ta eile õhtul magama jäädes mõtles.

Kui ma Ragne Värgiga ühel juunikuisel keskpäeval suvepealinna kohvikus kokku saan, on sisimas täpselt samasugune soe tunne. Ainult et Ragnet näen ma esimest korda elus.

Pajatada on paljust: 31aastane Ragne on kirjutanud mitu kokaraamatut, kinnitanud kanda Naistelehe köögitoimetajana, seadnud ja sättinud tõenäoliselt pool isuäratavatest taldrikutest, mida võime silmata reklaamides ja ajakirjades, ning muude tegemiste kõrvalt jätkanud juba tuttavate töödega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles