Pildigalerii: Pärnus algas tänavafestival Augustiunetus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnus algas tänavafestival Augustiunetus, mis toob üheks õhtuks linna tänavatele, kohvikutesse ja parkidesse poolsada kultuurisündmust ja üle 70 üheõhtukohviku.

„Festival algas soojas vihmasajus ja osa programmist tuli viia siseruumidesse. Kindlasti tasuks festivalile tulijatel panna jalga oma parimad kummikud ja võtta kaasa ilusaim vihmavari,“ ütles festivali üks eestvedajaid Gea Kammer. 

13. augusti pärastlõunast südaööni kestva tänavafestivali peateljeks on Pühavaimu ja Supeluse tänav, mille ümbruses toimub kokku üle poolesaja sündmuse ja ettevõtmise. Osaleda saab näiteks unetute mälumängul Pärnu linnapea karikale, töötubades, unetute padjaheitevõistlusel ja traditsioonilisel unetute pidžaamajooksul. 

Festivalil on tänavu avatud üle 70 üheõhtukohviku, samuti on esmakordselt avatud festivali ametlik kohvik „Unetu August“, mille leiab Supeluse ja Tammsaare puiestee ristmiku äärest. Kuna tänavuse festivali teemaks on loodussäästlikkus, paluvad korraldajad festivalikülalistel võimalusel oma sööginõud kaasa võtta.

Vihma tõttu võib programmis esineda muudatusi, mille kohta leiab kõige värskemat teavet www.augustiunetus.ee ja Augustiunetuse Faceooki lehelt www.facebook.com/augustiunetus.

Augustiunetus toimub Pärnus seitsmendat korda. Festivali korraldab MTÜ Kastan Taskus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles