Tihemetsas lõpeb kooliaeg

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuldsed lõvid Voltveti mõisa häärberi trepil jäävad rahulikuks, neid ei loksuta ajaloolise kooli sulgemine, hulga inimeste tööta jäämine ega see, mis saab esinduslikust hoonest Riigi Kinnisvara ASi omandis.
Kuldsed lõvid Voltveti mõisa häärberi trepil jäävad rahulikuks, neid ei loksuta ajaloolise kooli sulgemine, hulga inimeste tööta jäämine ega see, mis saab esinduslikust hoonest Riigi Kinnisvara ASi omandis. Foto: Silvia Paluoja

Tihemetsas valitseb matusemeeleolu, sest siin lõpeb 91 aasta pikkune kooliaeg ja Voltveti mõisahäärberi saatus on lahtine, kuni Riigi Kinnisvara Aktsiaselts tulevikuplaanid selgeks mõtleb.

“Valmistume selleks, et õppetöö viia Pärnusse,” ütles Pärnumaa kutsehariduskeskuse (PKHK) Voltveti koolituskeskuse juhataja Piret Koorep.

Peagi lõppeva augusti ja kogu septembri tegeleb Koorep kohapeal varade kolimise, üleandmise, koolitusega seotud asjaajamisega ja 1. oktoobrist on häärber õppetööks kinni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles