Vanalinna kooli õpetaja käis presidendi tänuüritusel

Veste Roosaar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Toomas Hendrik Ilves koos MTÜ Tagasi Kooli eestvedajatega. Presidendi kõrval (vasakul) Piret Karu.
President Toomas Hendrik Ilves koos MTÜ Tagasi Kooli eestvedajatega. Presidendi kõrval (vasakul) Piret Karu. Foto: Rene Suurkaev

Eesti Vabariigi president Toomas Hendrik Ilves kutsus 22. augustil Kadrioru roosiaeda tänuüritusele kodanikualgatuse „Tagasi kooli“ aktivistid, teiste seas Pärnu Vanalinna põhikooli klassiõpetaja Piret Karu.

Oma sõnavõtus tänas president õpetajaid, külalisõpetajaid, eestvedajaid, vabatahtlikke ja koostööpartnereid.

Piret Karu pälvis presidendi kutse koostöö eest külalisõpetajatega. „Ta on oma tundidesse kaasa haaranud Swedbanki töötajaid ja vabatahtlikke, kes on õpilastele tutvustanud oma tööd, hobisid ja jaganud nõuandeid rahaga toimetamiseks,“ kirjeldas kolleegi ettevõtmisi Vanalinna kooli huvijuht Marje Vaan.

„Õppimine ja õpetamine on meeskonnatöö ning üheskoos saame muuta laste koolipäeva vaheldusrikkamaks,“ ütles tunnustuse pälvinud Piret Karu.

“Tagasi kooli” on kodanikualgatus, mille eesmärk on tugevdada Eesti koolide ja ülejäänud ühiskonna koostööd, selle on ellu kutsunud sihtasutus Noored  Kooli. Sel aastal tähistab „Tagasi kooli“ kümnendat sünnipäeva ja selle auks korraldaski president tänuürituse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles