Pikk 8 on uue toetuse esimene taotleja

Annika Poldre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raido Ilp kinnitab, et Pikk 8 maja muutub tundmatuseni ja sealne elukvaliteet paraneb, kui rekonstrueerimistööd saavad tehtud.
Raido Ilp kinnitab, et Pikk 8 maja muutub tundmatuseni ja sealne elukvaliteet paraneb, kui rekonstrueerimistööd saavad tehtud. Foto: Gertrud Alatare

KredEx avas möödunud aastal kortermajade rekonstrueerimise toetuste uue taotlusvooru. Varasemate samalaadsete toetustega võrreldes on seekord toetusprotsent suurem, kuni 40.

2020. aastani avatud toetuste eesmärk on korterelamute tervikliku rekonstrueerimisega suurendada eluhoonete energiatõhusust. Selle juures on eriline tähelepanu sisekliima parandamisel.

Uus on ka nõue, et 25- või 40protsendilise rekonstrueerimistoetuse taotlemiseks peab olema sõlmitud leping rekonstrueerimisteadmiste ja KredExi kontrollitud tehnilise konsultandiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles