Gümnasistid võistlesid inglise keeles

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
12. klassi inglise keele õpik.
12. klassi inglise keele õpik. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Pärnu piirkonna inglise keele olümpiaadi võitis gümnaasiumiosas Mariliis Jaago, Ülle Sergejevi õpilane Koidula kooli 11. klassist, võitjat ootab märtsikuus ees teine voor Tallinna ülikoolis.

Üldarvestuses tuli teiseks Eliis Anvelt (õpetaja Urmas Taul) ja kolmandaks Rasmus Peeker (Tiina Kruusmaa), mõlemad õpivad Sütevaka humanitaargümnaasiumi lõpuklassis. Maakonna parim oli Kristo Koert Audru keskkooli 11. klassist (Reene Tammearu), kes üldarvestuses sai 8. koha.

Pärnu linna 10. klasside parim oli inglise keele olümpiaadil Ethel Pruss Sütevakast (Urmas Taul), teine Liisbet Piirisild ühisgümnaasiumist (Anne-Maarja Tammaru) ja kolmas Kertu Liisu Ert Hansagümnaasiumist (Merike Kaseorg).

11. klasside võitja Mariliis Jaago järel jagasid teist ja kolmandat kohta Aivar Lobjakas Hansagümnaasiumist (Reet Ojasoo) ja Hayde-Kaia Leino ühisgümnaasiumist (Eve Merilo).

12. klasside arvestuses tuli Eliis Anvelti ja Rasmus Peekeri järel kolmandaks Gert Siniloo ühisgümnaasiumist (Kaie Merila).
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles