Kuller jätkab mehaanikuna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ikka ja jälle kehastab riskikullerina tuntud Jason Statham karmikoelist üksildast hunti, kes satub kurikaeltega vaenujalale ja peab nad mättasse lööma.
Ikka ja jälle kehastab riskikullerina tuntud Jason Statham karmikoelist üksildast hunti, kes satub kurikaeltega vaenujalale ja peab nad mättasse lööma. Foto: promo

Kui riskikuller otsustaks töökohta vahetada, saaks temast suurepärane mehaanik. Vähemalt selline mulje võib jääda märulikangelase Jason Stathami uuest filmist “Mehaanik: ülestõusmine”.

See on 2011. aastal linastunud samanimelise linateose teine osa, mis jätkab legendaarse eliitmõrtsuka lugu enam-vähem samast kohast, kus see pooleli jäi, ja märksa suurema aplombiga, nagu ühele järjele kohane.

Pärast ebaõnnestunud mõrvakatset, mida üritab tema endine õpilane, võtab Mehaaniku hüüdnime kandev palgamõrvar Arthur Bishop (Jason Statham) nõuks ameti maha panna ja Rio de Janeiros rantjeepõlve pidama hakata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles