Zonta klubi otsib andekaid lapsi

Veste Roosaar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zonta klubi märk.
Zonta klubi märk. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Pärnu Zonta klubi ootab kuni 23. septembrini stipendiumi „Andekas laps 2016” taotlusi.

Stipendiumi eesmärk on luua lastele ja noortele võimalusi enesetäiendamiseks ja oma annete arendamiseks ning huvialadega tegelemiseks. Stipendiumile saavad kandideerida kõik Pärnu ja Pärnumaa üldhariduskoolide õpilased, kes õpivad hästi ja on aktiivsed õppetöövälisel ajal ning kes vajavad toetust.  

Stipendiumi taotlemiseks tuleb täita ankeet-iseloomustus ja lisada soovituskiri. Stipendiumi taotluse võib esitada laps ise, lapsevanem, üldhariduskooli esindaja (klassijuhataja, huvijuht, õppealajuhataja, ringiõpetaja jne), huvikooli, huviringi, huviklubi juhendaja, ühiskondlikud organisatsioonid.

Stipendiumi saajad tehakse teatavaks 15. oktoobril hotellis Strand, kus toimub Zonta Internationali 20. piirkonna aastakoosolek.

Andeka lapse stipendiumi annab Zonta Pärnu klubi välja igal aastal. Alates aastast 2006 on stipendiumi ja tunnustuse pälvinud 114 Pärnumaa üldhariduskoolide last ja noort.  Stipendiumide väljaandmiseks kogub Zonta Pärnu klubi raha enda korraldatud heategevusprojektidega.

Stipendiumi kohta saab infot kodulehelt zonta.ee ja Zonta Pärnu klubi Facebooki lehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles