Aasta õpetaja nominentide seas on neli pärnakat

Veste Roosaar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kersti Kesküla.
Kersti Kesküla. Foto: Maarja Burket

Haridus- ja teadusministeerium avalikustas aasta õpetaja nominendid, kelle hulgast kuulutatakse 8. oktoobril Jõhvis välja tänavused laureaadid.

Aasta lasteaiaõpetaja nominentide seas on Kristina Paštšenko ja Virve Lõhmus Pärnu lasteaiast Trall, Tiiu Vendel Pärnu Mai koolist on aasta klassiõpetaja nominent.

Pärnu õppenõustamiskeskuse ja Kuninga tänava põhikooli sotsiaalnõustaja Kersti Kesküla on aasta suunaja nominent.

Kilingi-Nõmme gümnaasiumi koostööprojekt "Praktikult praktikule: õpetaja töövarjuna" kandideerib aasta haridusteoks.

8. oktoobril toimub Jõhvi kontserdimajas üleriigiline aasta õpetaja auhinnagala "Eestimaa õpib ja tänab", millest ETV teeb otseülekande.

Aasta õpetaja galaõhtuga tõstetakse esile haridustöötajaid ja hariduse toetajaid, kes panustavad noorte heasse käekäiku ja kelle töö on teistele eeskujuks.

Tunnustuskonkursile esitati enam kui 900 kandidaati. Parimate väljaselgitamiseks tegid tööd maakondlikud komisjonid, kõrghariduse komisjon ja seejärel üleriigiline komisjon, kuhu kuulusid haridusega seotud organisatsioonide esindajad.

Tunnustusürituse eestvedajad on haridus- ja teadusministeerium, sihtasutus Innove ning Eesti haridustöötajate liit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles