Lastele tutvustatakse Heljo Männi loomingut

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Homme saab 85aastaseks mitme põlvkonna lastele ja noortele raamatuid kirjutanud Heljo Mänd.

Tähistamaks kirjaniku sünnipäeva, kutsutakse laupäeva, 12. veebruari keskpäeval Pärnu keskraamatukogu lasteosakonna Karude jututuppa viie- kuni kaheksa-aastasi raamatusõpru jutte ja luuletusi kuulama, ettelugemiseks on seekord valitud Heljo Männi aegumatud Mõmmi-lood ja lõbusad riimid. Samas saab tutvuda Männi lasteraamatute väljapanekuga.

Samal päeval kell 13 loetakse lastele Port Artur 2 Apollo raamatupoe jututunnis lastele ette Männi raamatut “Sämblik”.

Lasteaias Pillerpall on üleval kirjaniku loomingul põhinev laste joonistuste näitus ja 14. veebruaril kavas mänguhommik, kus kõik rühmad esitavad luuletusi, laule ja näitemänge, mis pärit Männi sulest.

Koos Pärnu keskraamatukogu lasteosakonna ja Eesti lasteaednike liidu Pärnu algkoguga korraldatakse peagi linna ja maakonna laste loomingu ühisnäitus raamatukogus. Kõiki lasteaedu oodatakse osalema, väljapanek avatakse keskraamatukogus 1. aprillil.

Näituse eesmärk on tänada autorit töö eest, populariseerida tema loomingut ja kutsuda lapsi üles tutvuma Männi õpetlike ja headust väärtustavate lugudega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles