Superstaarisaate alguse puhul jagatakse Pärnus õhupalle

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Superstaari saate õhupall.
Superstaari saate õhupall. Foto: TV3

Sel pühapäeval, 13. veebruari lõuna paiku jagavad superstaari-huvilised noored Pärnu Suurejõe Selveris õhupalle ja kleepse TV3 tele-show' “Eesti otsib superstaari” neljanda hooaja alguse puhul.

TV3 avalike suhete juhi Annely Adermanni kinnitusel keskenduvad pühapäeva õhtul alustava superstaari saate neljanda hooaja avasaated värvikamatele seikadele Tallinna, Pärnu, Tartu ja Jõhvi eelvoorudest.

“Eelvoorud tõestasid taas, et Eestis on endiselt väga palju andekaid noori lauljaid, paraku ei piisa superstaari saates läbilöömiseks alati vaid heast lauluhäälest, vaja on ka isikupära ja sarmi,“ märkis TV3 avalike suhete juht Annely Adermann. “Eelvoorud kinnitasid, et hooaeg toob ekraanidele säravaid ja huvitavaid staarikromosoomiga lauljaid, kelle karjäär saab alguse just sellest saatest.”

Sarja avapauguna jõuab vaatajateni kokkuvõte Tallinna eelvoorust, Pärnu eelvooru näeb TV3 ekraanil järgmisel pühapäeval, 20. veebruaril.

Osalejaid toetavad ja innustavad säravad saatejuhid Evelin Pang ja Hele Kõrve.

„Eesti otsib superstaari“ on ekraanil pühapäeviti kell 20.30.

Õhupalle ja kleepse jagatakse pühapäeval Pärnu kõrval veel Jõhvis, Tartus ja Tallinnas.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles