Jüri Ratas: Miks ma kandideerin Keskerakonna esimeheks?

Jüri Ratas
, riigikogu aseesimees, Keskerakonna esimehe kandidaat
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Ratas.
Jüri Ratas. Foto: PP

Eesti Keskerakond jõudis 12. oktoobril ajaloolise teetähiseni: Rahvarindest võrsunud erakond tähistas oma 25. aastapäeva. Juubeliaastal on kohane mõelda seni tehtule ja vaadata tulevikku. Olen veendunud, et Eesti ühiskond vajab nii praegu kui viie, kümne ja 25 aasta pärast tugevat Keskerakonda, mille alusväärtused on solidaarsus, iga inimese eest seismine ja kogukondade ühendamine. Ainult nii ehitame üles tugeva ja ühtehoidva riigi.

Kahjuks on Keskerakond olnud ligemale kümme aastat järjest riigis opositsioonis. Seetõttu pole meil õnnestunud oma programmi vajalikul määral ellu viia ja Eesti poliitika on kaldunud tugevalt paremale kreeni.

Kandideerin Keskerakonna esimeheks, et tuua põhimõttelisi muutusi Eesti ühiskonnas. Soovin anda oma panuse senisest õiglasema poliitika heaks nii riigis tervikuna kui kohalikes omavalitsustes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles