Vändras saab imetleda Pärnumaa loodust

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Välimuselt lumepall, hingelt killer".
"Välimuselt lumepall, hingelt killer". Foto: Karl Adami

Laupäeval, 19. veebruaril avab Vändra raamatukogus oma esimese personaalnäituse “Killukesi Pärnumaalt” Karl Adami, kes näitab 20 A2 formaadis loodusfotot Pärnumaalt läbi aegade.

Adami sõnade järgi on ta tegelnud loodusfotondusega ligi neli aastat ja nüüd oli käes õige aeg panna üles oma esimene personaalnäitus.

“Ma ei soovinud esimese näituse puhul konkreetset kategooriat esitleda, et ainult linnud või loomad, vaid tegu on loodusfotodega üldisemalt,” rääkis Adami. “Pärnumaal on mul olnud selliseid hetki, mis jäävad väga tükiks ajaks meelde, ja õnneks saab paljusid hetki mingilgi määral teistega jagada. Loodan, et sellelt näituselt leiab igaüks midagi oma maitsele vastavat.”

Adami on pärit Tallinnast, kuid enda kinnitusel veedab ta Pärnumaal aega ringi rännates nii palju kui võimalik.

“Pärnumaal ringi konnates tuleb kõik meeled erksana hoida, kuna märgata on niivõrd palju,” kiitis mees Pärnumaa loodust. “Iga meelte ärritaja lisab ühe killukese kollektsiooni ja kuigi üritan neid killukesi kokku panna, on tervik alati ühe näoga, olenemata killukeste kogusest. Vaatamata sellele, kogun killukesi edasi, sest mulle meeldib seda teha. Sealjuures on see väga hea võimalus puhkamiseks. Rääkimata veel sellest, et neid killukesi saab teistele näidata.”

Karl Adami loodusfotode näitus on Vändra raamatukogus vaadata 25. märtsini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles