Võrkpallurid said karikavõistluste poolfinaalis raske võidu

Andris Tammela
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall. Pärnu vs Selver.
Võrkpall. Pärnu vs Selver. Foto: Ardi Truija

Pärnu võrkpalliklubi meeskond alistas Eesti võrkpalli karikavõistluste poolfinaalis täna koduses spordihallis Järvamaa võrkpalliklubi 3:2 (25:16, 21:25, 25:20, 20:25, 15:10).

Pärnu meeskonna peatreener Avo Keel andis täna mitmele mehele puhkust ja pärnakad mängisid kogu kohtumise ühtki vahetust tegemata vaid seitsme mehega. Meeskonna põhiliberot Edgar Järvekülge ei olnud mängule üldse üles antud ja teda asendas 17aastane Silver Maar.

Kui esimene ja kolmas geim kulgesid kodumeeskonna kontrollimisel, siis teises ja neljandas olid pärnakad vastupidi tagaaja rollis. Otsustavas viiendas geimis võtsid pärnakad siiski 15:10 oma.

Pärnu meeskonna reslutatiivseim oli Edvarts Buivids 21 punktiga. Sander Rätsep tõi 16 ja Aleksandrs Kudrjašovs 14 punkti. Veel käisid väljakul Markkus Keel, Toms Švans ja Harri Palmar.

Vastaste poolel olid head hoos Virko Vantsi ja Linas Petravicius, kes tõid mõlemad 19 punkti.

Mäng kestis kaks tundi ja 11 minutit.

Seeria korduskohtumine peetakse 30. novembril Paides ja karikavõistluste finaali jõudmiseks peavad pärnakad selle mängu igal juhul võitma. 0:3 või 1:3 kaotuse korral pääseb finaali Järvamaa. Pärnakate 2:3 kaotuse korral mängitakse edasipääseja selgitamiseks kuldne geim.

Teises poolfinaalis kohtuvad Tallinna Selver ja Tartu Bigbank. Selle seeriaga tehakse algust laupäeval.

Pärnakate järgmine mäng on pühapäeval, kui Baltimaid ühendavas võrkpalliliigas võõrustatakse Pärnu spordihallis Rakvere võrkpalliklubi.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles