Pärnus osaleb Kalevipoja vastuvõtul 330 inimest

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval toimub kümnes Eesti paigas Kalevipoja vastuvõtt, kuhu on kutsutud kokku ligi 5000 tublit inimest, neist Pärnus üle 300.

Üritust korraldava MTÜ Sääsküla Huviklubi esindava Arlet Palmiste teatel kutsub riik vastuvõtule edukad ja andekad.

Ometi on meie kõrval palju inimesi, kes iga päev töötavad palehigis meie riigi heaks, kuid paljusid neist ei kutsuta kunagi ühelegi vastuvõtule. Just neile toimuvadki kolmapäeval kutsetega vastuvõtud.

Pärnu- ja Läänemaa vastuvõtt toimub suvepealinna spaa- ja konverentsihotelli Strand Jurmala saalis ning Palmiste teatel on üritusele kutsutud 330 inimest.

“Tegelikult oli soovijaid rohkemgi, aga sinna saali ei mahu rohkem,” märkis Palmiste. “Meile kogunes väga palju lugusid toredatest ja erilistest inimestest, kes on igati väärt äramärkimist.”

Kolmapäeva õhtul pidulikul vastuvõtul esinevad Strandis Tõnu Raadik ja Are Jaama, tantsuks mängib SvingX.

Üles astub rahvatantsuansambel Kajakas, kes esitab spetsiaalselt Chalice’i laulu järgi seatud “Eesti tantsu”.

“Tegu on lühikese, isegi akadeemilise laudadega vastuvõtuga,” rääkis Palmiste. “Pakutakse torti ja šampanjat. Toimub ühislaulmine.”

Üritust kannab üle Kanal 2. Palmiste seletusel valiti igast maakonnast üks tubli inimene, kellest saatesse valmis vaheklipp.

Pärnumaalt jõuab televaatajani rahvatantsuansambli Kajakas juhendaja Rita Mändla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles