Saeteritajad laiendavad tootmist

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Meil on teadmised, kogemused, kogu vajalik kompetents ja tublid töötajad kohapeal,” lausub LSAB Vändra ASi juht Juta Tammai.
“Meil on teadmised, kogemused, kogu vajalik kompetents ja tublid töötajad kohapeal,” lausub LSAB Vändra ASi juht Juta Tammai. Foto: Ardi Truija

Ligemale veerand sajandit Vändras tegutsenud Baltikumi suurim lintsaelintide ja saeketaste tootja LSAB Vändra AS laiendas äsja oma tootmist 360ruutmeetrise juurdeehituse võrra.

“Laienemine oli hädavajalik, et suuta teenindada Eesti ja Läti turul jõuliselt kasvavaid saeveskeid,” lausub Vändra külje all tegutseva aktsiaseltsi juhataja Juta Tammai.

LSAB Vändra asutasid 1993. aastal Rootsi firma Långshyttan Slipservice AB ja Vändra mees Kalle Tammai ja firma kandis nime Vändra Saeteritus AS, kuuludes Långshyttan Slipservice AB ettevõtete gruppi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles