Varbla kool tekitas hooldekodus jõulumeeleolu

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varbla põhikooli õpilased viisid kohalikus hooldekodus olijatele jõuluküpsetisi ja enda valmistatud ehteid.
Varbla põhikooli õpilased viisid kohalikus hooldekodus olijatele jõuluküpsetisi ja enda valmistatud ehteid. Foto: Karin Lumera, Urmas Reinfeldt

Varbla põhikooli õpilased ja õpetajad otsustasid jõulude eel rõõmustada kohaliku hooldekodu hoolealuseid ja nädala alguses käidigi koolidirektor Urmas Reinfeldti ja muusikaõpetaja Kersti Rohtväliga enda valmistatud kaunistusi ja maiustusi üle andmas.

“Lapsed laulsid ka mõne kauni jõululaulu, mis tegid hoolealuste meele härdaks ja tõid hinge sooja jõulutunde,” vahendas kooli huvijuht Karin Lumera heategevat kohtumist.

Lumera jutu järgi valmistuti hooldekodu külastamiseks detsembri algusest, kui hakati meisterdama jõulukaunistusi: papist jõulukuuski ja päkapikke, pehmeid valgeid ingleid, käbidest päkapikke ja joogikõrtest lumehelbeid, et muuta hooldekodu toad rõõmsamaks ja jõulupäraseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles