Loengus räägitakse kogukonna tegemistest

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talgud on üks levinumaid viise, kuidas kogukonnaga elukeskkonda paremaks muuta. Pildil korrastati eelmisel aastal ujumiskohta Paikusel.
Talgud on üks levinumaid viise, kuidas kogukonnaga elukeskkonda paremaks muuta. Pildil korrastati eelmisel aastal ujumiskohta Paikusel. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Sel kolmapäeval, 2. märtsil kell 16 leiab Maarja-Magdaleena gildi ärklisaalis aset järjekordne loengusarja raames toimuv kohtumine, kus sel korral arutletakse kogukonna teemadel.

Korraldajate Kätlin Aadamsoo ja Kadri Vaasi teatel pakub loeng “Kogukonna tööriistad” vastuseid järgmistele küsimustele: mida saab ära teha, et muuta oma igapäevane elukeskkond mõnusamaks kohaks, kus olla? Kas minu kandis elab veel inimesi, kellel on samad soovid, huvid või probleemid? Kuidas tuua kokku inimesi ja ühiselt midagi ette võtta? Kuidas seda teha kõige lihtsamini?

Loengus räägib Uue Maailma seltsi tegevjuht Madle Lippus oma kogemusest ja üleüldiselt kogukonna/seltsi ehitamisest mujal maailmas. Samuti antakse kohalviibijatele ideid, kuidas korraldada paremini koostööd kohaliku omavalitsusega ning mil moel “kogukonna tööriistad” saavad kaasa aidata, et kõiki neid ettevõtmisi oleks hoopis lihtsam ellu viia.

Loeng on kõigile tasuta.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles