Kuke aasta horoskoop

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: shutterstock.com

On oodata küllaltki rasket, keerulist ja ootamatusi tulvil aastat. Et veidigi oma elu sujuvamaks muuta, tuleks rohkem pühenduda isiklikule elule. Kuna õnne ja külluse planeet Jupiter liigub Kaalude märgis, tasuks ära kasutada Jupiteri pakutav positiivse mõjuga energia.

Kuna Kaalud on ilu, harmoonia ja suhtlemise märk, ümbritsege end kõige ilusaga, täiendage oma garderoobi, muutke imagot, üllatage enda partnerit millegi ilusaga, tegelge kodu ja lastega, võtke osa kultuuriüritustest.

Suurepärane aasta oma sassiläinud suhete klaarimiseks ja uute loomiseks. Selle aasta märksõna võiks olla “armastus”. Kui oskate enda elu huvitavaks muuta, hoiate ära palju pahandusi, mida aeg-ajalt kipub tooma tugeva ja range mõjuga Saturni positsioon.

Punase kuke aasta algab 28. jaanuaril kell 2.08.

JÄÄR

21.03–20.04

Töö ja raha

Tänavu ei suju Jäära töö ja karjäär sugugi tõrgeteta. Nagu ikka Jäärad käitute teiegi tänavu mõtlematult, võite isegi vastu võtta suuri otsusi kellegagi nõu pidamata. Satute kergesti konflikti, eriti tööandjaga. On tõenäoline, et lööte ukse pauguga kinni ja alles siis avastate, et tööd polegi nii lihtne leida. Võib-olla peaksite oma elu muutmiseks hoopis uue eriala peale mõtlema? Sobivaim aeg selleks on kevad.

Rahaga saab Jäär huvitaval kombel hakkama. Olete kokkuhoidlik ja õpite rasketest oludest palju. Märtsis-aprillis olge ettevaatlik, sest võite teha kergekäelisi kulutusi. Võib juhtuda, et mingitel perioodidel tuleb raha teie juurde naiste abiga.

Pere ja suhted

Lähisuhted on Jääradel südamlikud. Aasta märksõnad on “armastus”, “teineteisemõistmine” ja “hoolivus”. Pärast tüli partneriga järgneb kirglik leppimine. Väga tõenäoliselt suudate mõne vinduma jäänud suhte viisakalt lõpetada.

Samal ajal on Jäär ääretult armastusväärne ja tema lähisuhted on eriti kuumad. Samasugune periood oli Jääradel juba 12 aastat tagasi, kuid praegu prognoosivad tähed veel paremat aega: Uraan liigub Jäära märgis, seetõttu oskate oma partnerile olla ülipõnev kaaslane. Aprillis sündinud Jäärad võivad armuda ja uue suhte luua, eriti kui nad on üksikud ja nende süda on vaba.

Jäära kodune elu kulgeb stabiilses rütmis ja vanematega suhtlete senisest sagedamini. Lastega lävite parasjagu nii palju, kui aeg võimaldab ja teil tahtmist jagub.

Tervis

Tervis peab vastu, kuigi vererõhk kõigub. Võib esineda närvidest tingitud kõhuvalu, sestap hoiduge stressist ja ülepingest. Kuigi Jäär seda teha ei taha, tuleks vähemalt kord aastas käia arstlikus kontrollis, vähemasti saab hing rahu.

SÕNN

21.04–20.05

Töö ja raha

Töös pole suuri muudatusi ette näha. Kui tõesti elumuutust plaanite, mõtlete töökohavahetuse hoolikalt läbi. Isegi kui jääte tööta, leiab uus töö teid ise üles. Tasu üle ei ole samuti põhjust nuriseda.

Sõnnid oskavad rahaga ringi käia, kuid sel aastal aprilli lõpus ja mais peavad nad kulutustega ettevaatlikud olema. Sel perioodil võite teha rutakaid otsuseid ja pärast kahetseda. Kõige parem aeg raha ligitõmbamiseks ja säästude kogumiseks on juuni. Tavaliselt te lotot ei mängi, kuid sel kuul tasuks proovida.

Pere ja suhted

Isiklikud suhted kulgevad rahulikus rütmis. Veidi aktiivsemad ja emotsionaalsemad on Sõnnid sügisel, eriti septembris. Sel ajal võite koos partneriga midagi erilist ette võtta. Oktoobris olete ääretult meeldiv kaaslane ja romantilises meeleolus. Kui teil kaaslast pole, on just sügis hea aeg oma armuellu värskust tuua, eeskätt aprillis sündinud Sõnnidel.

Vanematega läbisaamine on suurepärane, vajadusel abistate üksteist. Sõnn aitab oma vanemaid ja lapsi, aga ainult siis, kui on kindel, kuhu raha läheb ja kas seda ikka tõesti vajatakse.

Suvel avaldate soovi korraldada sugulastega perepäev või niisama, rõõmu pärast kokku saada.

Tervis

Kui Sõnni tõepoolest kimbutab krooniline haigus, on tänavu erakordselt hea aeg sellest vabaneda: igasugune ravi annab suurepäraseid tulemusi. Võimalik, et leiate endale mõne tervisespordiala, mida mõnuga harrastama asute.

KAKSIKUD

21.05–21.06

Töö ja raha

Tööl on sekeldusi, sageli esineb möödarääkimisi, konfliktid tekivad pisiasjadest. Praktiliste tööülesannetega kipute mõnikord jänni jääma. Edukaks kujuneb aasta loomeinimestele ja võib-olla saate tüütuks muutunud töökohustustest üle just loomingulise särtsu lisamisega.

Olenemata ametist juurdlete, kas oleks aeg muuta eluala või töökohta – mõttes mõlgub plaan leida senisest tasuvam ja huvitavam amet. Kui soovite karjääris tõusu, peate päris tugevalt pingutama. Selleks on soodne periood veebruari lõpp ja märts, eesmärgini jõudmine nõuab aga kiiret tegutsemist. Aprilliski on hea end teostada.

Kaksikud koguvad sel aastal raha ja see on neile eesmärk omaette. Teie soovunelm on kinnisvaratehing, kuid see õnnestub ainult neil Kaksikutel, kes on sündinud mai lõpus.

Pere ja suhted

Lähisuhetes kipute olema jahedavõitu, võib-olla tundub teile isegi, et kooselu on karile jooksnud. Kuna Saturn liigub teie partnerluse majas, jääb ekslik tunne, et kooselu on puhas formaalsus ja püsib vaid harjumusel. Teile tundub, et partner on teie suhtes külm. Seetõttu teete talle pidevalt etteheiteid. Ettevaatust, ärge visake vana suhet minema, vaid proovige asja parandada! Suhete lappimiseks sobivad eriti november ja detsember.

Oma kodus te suuri muudatusi ette ei võta, isegi siis, kui olete uuenduskuuri pikalt plaaninud ja materjaligi varunud. Hoopis rohkem tahate sõprade ja lastega toredasti aega veeta. Oma energia suunategi sel aastal eeskätt lastele.

Tervis

Sel aastal peaksite kindlasti oma tervist kontrollida laskma, ehkki teil end selleks sundida tuleb. Oktoobrist detsembrini on parim aeg jukerdama kippuv tervis korda saada. Sel ajal on kõik operatsioonijärgsed haavad kiired paranema. Kaksikute märgi esindajal võib tulla sel aastal mõni operatsioonike, mis õnneks kulgeb hästi.

VÄHK

22.06–22.07

Töö ja raha

Teid häirivad ootamatud situatsioonid, samal ajal ei tea te isegi päris täpselt, mida tahate. Võimalik, et paljud Vähid vahetavad tänavu töökohta, kusjuures see käib väga kiiresti. Olete sellest üllatunud ja teie pereliikmedki imestavad. Kaaluge töövahetus hoolega läbi, sest mõnelgi juhul ei pruugi see olla õigustatud.

Konfliktid on vältimatud, nii on parem, kui teete sel aastal vähe muudatusi. Kasuks tuleb, kui korraldate tööelu nii, et saate vahepeal puhata.

Vähk soovib majanduslikku kindlust, et rahakotis piisaks krabisevat ja säästuarvelegi koguneks üht-teist. Tänavu ei tule teil raha kogumisest suurt välja, sest teid tabavad kulutamissööstud. Olge eriti tähelepanelik suvel. Kinnisvaratehinguid pole tänavu palju loota, kuid kui need päevakorda tulevad, on need teile väga edukad. Suudate nii tehinguid planeerida kui rahapaigutused hästi läbi mõelda. Kõik ülejäänud tehingud, isegi argipäevased ostud, tekitavad soovi koonerdada. Soodsaim aeg tehinguteks on aasta viimased kuud.

Pere ja suhted

Suhetes kaldute olema autoritaarne. Tegutsete isepäiselt ja konfliktid on kiired tulema. Raskemad ajad on aasta esimesel poolel, aastalõpp aga hea suhete klaarimiseks. Püüdke meeles pidada, et enamasti on võimalik leida kompromiss, küsimus on vaid tahtes. Asja teeb raskemaks, et te ise olete kergelt solvuv ja armukade. Sügise poole seisud paranevad, olete romantilises meeleolus ja viite armsama kas reisile või teete talle kena kingituse.

Üksikud Vähid tutvuvad väga suure tõenäosusega kellegi erilisega, kellega käsikäes päikeseloojangusse jalutada.

Väga palju panustate kodule, ilmselt paigutate mööblit ümber või loote õdusa õhkkonna. Oma vanematega saate hästi läbi, olete abivalmis ja igal moel toeks. Võib juhtuda, et vajate ise nende abi.

Lastega on suhted ülihead, seda eriti alates oktoobrist.

Tervis

Tervis on üldiselt korras, kuid hoiduge rahmeldamisest ja pingutustest. Vaimse koormusega saate hakkama, kuid pidage meeles, et teie selg ja ristluud ei talu füüsilisi raskusi.

LÕVI

23.07–22.08

Töö ja raha

Uraan liigub Jääras. Sellega kaasnevad uudsus, meeldivad üllatused, huvitavad kohtumised. Lõvid naudivad sel aastal elu.

Tööl sujub kenasti, kuna oskate olla diplomaat. Tänu oma sarmikusele saavutate ihaldatud tõusu karjääriredelil. Kui olete oma praeguse tööga rahul, jääb üle seda nautida. Rahaga on kõik korras: oskate raha lugeda ja rahavood liiguvad stabiilselt.

Pere ja suhted

Teie abi- või kooselus on kirge ja romantikat. Aga uued armusuhted võivad tekkida päevapealt. Kui nii peakski juhtuma, on see teineteise leidmine saatusliku maiguga ja vastne suhe võib kesta väga pikalt, kuni surmani. Nii et mõelge, keda oma lähedale lubate: kas vajate sõpra või kaaslast kogu eluks?

Kodustega olete veidi kinnine ja suhted ei ole just kõige soojemad, kuid vanematega on läbisaamine väga hea. Sugulaste-naabritega käite läbi ainult niipalju kui hädavajalik.

Lõbustustest hoolite ainult sel juhul, kui need teile tõepoolest midagi pakuvad. Need võivad olla kas kultuuriüritused või eksootilist laadi reisid.

Tervis

Lõvi tervis on suurepärane. Kui tervisega peakski probleeme tekkima, oskab Lõvi oma haigustest müstilisel kombel ise jagu saada.

NEITSI

23.08–23.09

Töö ja raha

Oktoobrini on Neitsite väga toredas aastas põhiteema rahaasjad. Teil tuleb raha isegi sealt, kust te oodatagi ei oska: võite saada kingitusi, leida rikka kallima. Ärge hakake kohe laristama, kuigi tavaliselt seda ohtu pole, sest olete väga arukas kõiges, kaasa arvatud rahaasjades.

Tööl kulgeb kõik kindlas rütmis: olete rahul, kuid annate endast selle nimel palju.

Pere ja suhted

Nagu ikka olete kinnine, ei räägi oma muredest ega tööga seonduvast. See võib pereliikmeid ärritada, kuid ärritute nende peale isegi. Sageli kisute tühjast tüli, arvustate ja olete pahur olukorras, kus seda sugugi vaja pole. Laste suhtes olete eriti nõudlik. Kodune elu tundub seetõttu pisut jahe ja te ei tunne sellest rõõmu. Aasta viimastel kuudel suhted paranevad ja leiate ühise hingamise. Ehk soovite sel aastal uue kodu soetada. Võimalus tuleb sealt, kust te seda oodatagi ei oska, ja loomulikult haarate heast pakkumisest kinni.

Võite sattuda ühendusse, kus tegeldakse esoteerikaga. Ilmselt upute sinna, nii et millekski muuks enam aega ei jäägi.

Tervis

Teie tervis on hea. Neitsid kipuvad endale tervisest suurt probleemi tegema, aga iga väike torge rinnas ei tähenda veel infarkti. Kui kahtlus püsib, minge siiski arsti juurde. Närvilisel perioodil esineb tavalisest rohkem seedehäireid.

KAALUD

24.09–23.10

Töö ja raha

Õnneplaneet Jupiter liigub Kaalude märgis 10. oktoobrini.

Töös ja karjääris olete üldjoontes kõigega rahul. Kuid kui saate erutava pakkumise, olete valmis kannapöördeks. Õppimiseks on eriti soodne aeg kevadel ja suve esimesel poolel. Õppige näiteks mõnd keelt.

Aasta jooksul avaneb võimalusi karjääriredelil ronida. Aga kuna te raha peale eriti ei mõtle, keskendute muule toredale oma elus. Saate mis tahes asjaga kenasti hakkama, pärast 10. oktoobrit läheb rahaline seis iseäranis heaks: sissetulekud suurenevad märgatavalt ja kõik pole sugugi tööga seotud. Võiksite proovida lotoõnne, isegi juhul, kui fortuuna pole teile varem naeratanud.

Pere ja suhted

Olete seitsmendas taevas: teete meeldivaks nii enda kui oma partneri elu, teil tuleb vahvaid reise ja igasugu kultuurisündmusi. Liigute säravana seltskonnas ja ehk soojendate üles isegi mõne vana suhte.

Üksikutel Kaaludel tekib armusuhteid. Tähelepanu väärib fakt, et võite armuda inimesesse, kelle poole te tavaliselt ei vaatagi, nüüd aga leiate temas üles huvitavad tahud.

Olemasolevad suhted püsivad kenasti, pingeid ega tülisid ette näha pole.

Suhted vanematega on suurepärased, üksteist abistatakse rohkem kui muudel aegadel.

Lastega olete rahulik, pigem jälgite neid kõrvalt ja annate õigel ajal pisut nõu. Sõpradega tahate alati aega veeta, suguvõsa kokkutulekud ja ämma sünnipäev osutuvad aga väga tüütuks.

Tervis

Olge tähelepanelik, peske korralikult käsi ja vältige rahvarohkeid kohti, et te ei saaks mõnd nakkust. Kipute endale haigusi ette kujutama, kuigi üldjuhul pole tegu millegi väga tõsisega.

SKORPION

24.10–22.11

Töö ja raha

Töös ja karjääris olete sel aastal ettevõtlik ja osav, loote struktuure, toote ettevõttele kasumit ja teie põhjendatud ideid pannakse tähele. Ülemusena on teie võimuses laiendada ettevõtet. Mõni Skorpion saab ametikõrgendust.

Muudatusi tasub oodata sügise poole, kuid need pole väga tõenäolised.

Skorpion on eelmisel aastal jõudnud harjuda sellega, et Saturn liigub tema rahamajas. Pingeline muretsemine raha pärast on lõppenud, nüüd oskate soovi korral isegi investeerida. Tänu Saturnile jõuavad teieni uued rahapaigutusviisid, näiteks kinnisvara ost.

Pere ja suhted

Kodune elu läheb hästi ja tõenäoliselt saate kenasti läbi nii oma vanemate kui lastega. Terendab mõnus perereis. Lastega käitute kohati liiga rangelt, kuid nad hindavad seda. Leiate tegevust, mis teile kõigile huvi pakub. Väga võimalik, et Skorpioni perre sünnib sellel aastal beebi või vähemalt võib ta tita sünni plaani võtta.

Alates 10. oktoobrist on Skorpion kui ümber vahetatud, sest Jupiter jõuab tema märki. Tõsised ja reserveeritud Skorpionid muutuvad korraga ülisõbralikuks, lausa lustiliseks.

Tervis

Varakevadel võivad muret teha külmetushaigused, mõttetuid riske ei maksaks võtta, sest aasta esimesel poolel on oht ennast kergesti vigastada.

AMBUR

23.11–21.12

Töö ja raha

Kõige aktiivsem aeg karjääritõusuks või ametimuutuseks on augustis ja septembris. Sel ajal tekib teil soov vahetada töökohta, kuna on tekkinud mõningad konfliktid. Sellegipoolest ärge tegutsege mõtlematult. Aprillis ja mais oskate teha suurepärast meeskonnatööd. Märtsis tuleb ette arusaamatusi.

Kuna Jupiter annab kõike küllaga, sätib ta ehk tööasjadki korda. Rahaga oskate sel aastal hästi ümber käia. Eriti hea aeg raha paigutada on aasta algus ja lõpp. Leiate lisateenimise võimalusi või jõuab raha teieni sealt, kust te seda oodatagi ei oska.

Pere ja suhted

Isiklikud suhted kulgevad rahulikult, kuid aasta lõpus oskate oma suhted hästi soojaks ja armastusväärseks muuta. Üksik Ambur ei pea aastalõppu mööda saatma nukras üksilduses.

Amburina oskate suurepäraselt organiseerida laste tegemisi. Sel aastal kuulavad lapsed oma Amburist vanemat.

Kindlasti leiate uusi sõpru ja suhtlemine rikastab teid igati. Olete aasta läbi aktiivne, palju aega pühendate oma perele.

Tervis

Kuigi tervis on teil üldiselt korras, tasuks kaebuste puhul siiski arsti juurde minna. Kindluse mõttes.

KALJUKITS

22.12–20.01

Töö ja raha

Töös ja karjääris tuleb väga viljakas aasta. Kõik sujub plaanipäraselt. Eriti edukas aeg karjääri teha on sügis. Aprillis võib kolleegidega küll väiksemaid lahkhelisid tekkida, kuid riidudeni need ei vii.

Raha suhtes on Kaljukitsele edukaim aasta algus. Nagu öeldud, teate kogu aasta jooksul, kuidas oma asju joone peal hoida.

Pere ja suhted

Oskate töö kõrvalt pühendada aega kodustele ja vanematelegi. Eriti sõbralik ja abivalmis olete kevadel. Mõni Kaljukits vahetab koguni kodu ja see pakkumine võib tulla väga ootamatult.

Loomulikult soovite tegelda oma lastega, suunata neid ja anda väärtuslikku nõu. Eriti usalduslik vahekord tekib nendega mais, juunis ja juuli esimesel poolel. Kuna aasta on igati aktiivne, võtate osa paljudest kultuuriüritustest. Abikaasaga on suhted asjalikud, veedate koos vaba aega, kuid tõenäoline on ka koostöö. Toetate teineteist kõiges, oskate partnerile rõõmu valmistada. Nii mõnigi vallaline Kaljukits abiellub sel aastal.

Tervis

Tervis on teil aasta ringi suhteliselt hea, kuid olge sellegipoolest tähelepanelik. Leidke suvel aega puhata. Võimalik, et mõne vanema sugulase tervis teeb teile muret ja teie hoolt on talle väga vaja.

VEEVALAJA

21.01–18.02

Töö ja raha

Tööl olete küllalt rahutu: ihkate midagi uut, kuid teile tundub, et miski ei taha sujuda. Kui tahate midagi muuta või soovite vahetada töökohta, sobib selleks aeg 10. oktoobrist. Siis võite saada ametikõrgendust või üllatuslikult mõne pakkumise. Kolleegidega on suhted suurepärased juunis ja juulis.

Õppimiseks on aasta üliedukas, igasugune enesetäiendus annab vaimule toitu. Õpingud, eriti keeleõpe, kulgevad edukalt.

Raha Veevalajat sel aastal eriti ei huvita. Paraku kipute seda heldelt loopima igale poole, olete nõus abistama absoluutselt kõiki, kes teilt abi küsivad.

Pere ja suhted

Isiklikus elus on oodata nii mõndagi ilusat: reisi, armuseiklusi. Augustis on romantilised tunded haripunktis ja muudate oma kooselu senisest palju säravamaks ja sisukamaks. Sel ajal võite leida uue partneri või kõrvuni armuda.

Koduste ja vanematega on suhted kevadel väga head. Ainult märtsis lähete mõne pereliikmega veidi nugade peale, kuid peagi leiate ühise keele ja omavaheline läbisaamine paraneb.

Sõprussuhted on varasemast jahedamad, nii mõnigi suhe võib olla ammendunud. Lastega aga suhtlete vabalt ja üpris palju.

Tervis

Endast annab märku mõni krooniline häda, eriti juunis. Tõenäoline on kõhutõbi või põletikuline protsess. Sel juhul peaksite ette võtma arstliku kontrolli. Kindlasti tuleb kasuks mõõdukas füüsiline koormus.

KALAD

19.02–20.03

Töö ja raha

Kaladel tuleb huvitav aasta, sest nad saavad tegelda kõige ilusaga. Oma töös ja karjääris võite sel aastal nii mõnegi hea pakkumise saada, igasugune loominguline töö sujub teie soovi kohaselt. Isegi rutiinsed tööd laabuvad üle ootuste hästi.

Tõenäoline tundub töökohavahetus. Alates oktoobrist võite hakata pakkumisi kaaluma. Ükskõik milliseks osutub teie valik, olete sellega hiljem rahul.

Rahaga on seis veidi segane, sest kipute raha mõtlematult välja käima, ostma tarbetuid asju ja siis ehmatate, kuhu raha küll kadus. Samal ajal võib üllatuslikult raha sisse tulla kas loteriis, kingituse või pärandusena.

Pere ja suhted

Suhted elukaaslasega on rutiinset laadi. Süda ihkab senisest enam romantikat ja komplimente, samal ajal koosolemise võlu. Et asjad paremini sujuksid, peaksitegi koosolemiseks rohkem aega leidma, sest ühises tegutsemises seisneb teie edu valem.

Kui soovite tööst lõõgastuda ja romantilisele lainele lülituda, on selleks parim aeg sügis. Kui olete üksik, leiate sel ajal toreda kaaslase, kes kütkestab teid igas mõttes. Kuna tõmme on vastastikune, on võimalik, et sõprus kasvab armastuseks.

Võimalik, et sel aastal suhtlete tihemini kõigi sugulastega. Ühtlasi olete just teie see, kes taastab mõne unarusse jäänud peretraditsiooni.

Lastega saavutate sel aastal suurepärase klapi, eriti kui nad on ületanud murdeea. Nad arvestavad teie nõuannetega ja teiegi naudite nendega koos oldud aega, eelkõige juunis ja juulis.

Tervis

Tervis on suurepärane. Liigute varasemast rohkem, tegelete ehk koguni veespordiga. Veeprotseduurid annavad üldjuhul häid tulemusi, kui esineb mingeid probleeme liigestes või lihastes. Tervise parandamiseks ja arstlikuks kontrolliks sobib sügis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles