Aasia maitseid esindab magushapus kastmes kana

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Härma kaubahoovi on toonud Aasia maitsed kohvik Buddha Best, kus Hiina, Tai ja India toitu valmistab Chaman Lal.
Härma kaubahoovi on toonud Aasia maitsed kohvik Buddha Best, kus Hiina, Tai ja India toitu valmistab Chaman Lal. Foto: Silja Joon

Pärnu Aasia toidukohtades on kohalike silmis kõige populaarsem Hiina köök ja kuigi menüüst leiab valiku konnakoibadest kalmaarini, on nõutuimad pearoad magushapus kastmes kana ja meekana.

Pärnus pakub Aasia toitu viis toidukohta ja Pärnu Postimees uuris, kas kohalikud on eksootilised maitsed omaks võtnud ja millised road lähevad kõige paremini.

Härma kohvikus pakutakse juba mõni kuu Euroopa toidu kõrval Aasia roogi. Budapest OÜ esindaja Kris Adamson rääkis, et valikus on Hiina, Tai ja India toidud, mida valmistab India kokk Chaman Lal. “Kohviku pluss on, et siia saab tulla kogu perega, sest pakkumisel on eri köökide road. Tulevikus on mõttes tuua valikusse veel Türgi kebab,” lausus Adamson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles