Jõulu suusatajatele tuli kaks kulda ja neli hõbedat

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jõulu suusaklubi liige Simo Teearu.
Jõulu suusaklubi liige Simo Teearu. Foto: Eesti Suusaliit

Laupäeval toimus Jõulumäe tervisespordikeskuse radadel Swedbanki - Hawaii Expressi noorte murdmaasuusatamise sarja teine etapp, mille kavas olid vabatehnika sprindidistantsid.

11–23aastastele suusatajatele mõeldud sprindivõistlusel selgus nooremate paremusjärjestus ühe sõidu põhjal. Alates 15 eluaastast tuli läbida nii kvalifikatsiooni- kui finaalsõidud.

Kuni 15- ja 16aastaste poiste seas võidutsesid Jõulu suusaklubi liikmed Anders Veerpalu ja Simo Teearu. Kui Veerpalu läks finaali kvalifikatsiooni teise ajaga, siis Teearu ei andnud konkurentidele sõnaõigust kummaski sõidus.  

Kuni 20aastaste meeste seas sõitis Taavi Valter Taveter kvalifikatsioonis välja kolmanda aja, kuid vahetas selle finaalis teise koha vastu. Võitnud Alutaguse suusaklubi esindaja Kaivo-Mart Kangro jäi vaid 0,8 sekundi kaugusele.

Teise koha saavutasid ka kuni 14aastaste poiste seas Päär Suursild, kuni 13aastaste tüdrukute arvestuses Kimberly Born ja kuni 11aastaste tüdrukute konkurentsis Anlourdees Veerpalu. Sealjuures kaotas Born esikoha kõige napimalt. Karupesa tiimi esindavale Keiu Vakmannile jäi Born alla 0,1 sekundiga.

Noortesarja järgmine etapp toimub 21. jaanuaril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles