Kvaliteetne kohv paitab maitsemeeli

Karin Klaus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timo Kübar (vasakult), Andre Lätte ja Paap Pihelgas alustasid kohvide degusteerimist Mahediku kohvikust.
Timo Kübar (vasakult), Andre Lätte ja Paap Pihelgas alustasid kohvide degusteerimist Mahediku kohvikust. Foto: Mailiis Ollino

Pärnu Postimees tegi ekspertidega ringkäigu Pärnu kohvikutes ja restoranides, et leida parimad kohvijoomispaigad ja hinnata kohvi kvaliteeti.

Peale siinkirjutaja maitsesid ja võrdlesid kohve 2011. aastal Eesti parimaks baristaks tunnistatud Paap Pihelgas, Teeninduskvaliteet OÜ kelnerikoolitajad Andre Lätte ja Timo Kübar.

Enne kohvikutiiru ja jookide hindamist andis Pihelgas osalejatele ülevaate kohvist ja kohvijookide variatsioonidest ning pakkus neid maitsta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles