Vaprus kaotas Taliturniiril Maardule

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu JK Vaprus vapp.
Pärnu JK Vaprus vapp. Foto: Pärnu Vaprus

Eesti jalgpalli liidu tippklubide hooajaeelsel Taliturniiril kaotas Pärnu Vaprus täna Tallinnas Maardu linnameeskonnale 2:4.

Sel hooajal meistriliigas palliv Pärnu Vaprus jäi kaotusseisu mängu 40. minutil, kui esiliiga meeskonna Maardu eest skooris Maksim Krivošein.

Teine poolaeg algas suvepealinlastele kehvasti. 54. minutil lõi Yaroslav Dmitriev 2:0 ja 11 minutit hiljem sündis Magnus Villota omaväravast 3:0.

81. minutil tõi Ronaldo Tiismaa tabloole 1:3. Lõpp kujunes tuliseks. Juba kaks minutit hiljem tegi Maardu mängija Klimentii Boldõrev seisuks 4:1. Mängu skoori vormistas 87. minutil Taisto Roosipuu.

Taliturniiril turniiritabelit ei peeta ja võitjat ei selgitata. Meeskonnad on jagatud kuueliikmelistesse gruppidesse, kus kõik mängivad omavahel korra.

Mulluse meistriliiga kuus parimat pallivad A-grupis ja neli viimast mulluse esiliiga kahe paremaga B-rühmas. Peale pärnakate kuuluvad B-gruppi Tartu Tammeka, Narva Trans, Rakvere Tarvas, Viljandi Tulevik ja Maardu linnameeskond.

Vaprusel on Taliturniiril nüüd seljataga neli mängu, millest saadud võit, viik ja kaks kaotust.

Järgmisel laupäeval kohtub Vaprus turniiri viimases mängus Narva Transiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles