Kõne all on Vatla kooli sulgemine

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vatla koolis algas tund kahes liitklassis. Kolmanda klassi poisid pakkusid, et kui kool suletakse, jätkavad nad õpinguid Lihulas, sest seal saab osaleda jalgpallitrennis, kuid piigadele meeldis rohkem Virtsu põhikooli valik.
Vatla koolis algas tund kahes liitklassis. Kolmanda klassi poisid pakkusid, et kui kool suletakse, jätkavad nad õpinguid Lihulas, sest seal saab osaleda jalgpallitrennis, kuid piigadele meeldis rohkem Virtsu põhikooli valik. Foto: Mailiis Ollino

Pärnumaa äärevaldadega ühineva Hanila valla volikogus arutatakse lähikuudel kuueklassilise Vatla kooli sulgemise üle, sest õpilaste arv on sel õppeaastal langenud alla kriitilise piiri.

Koolidirektor ja Hanila vallavolikogu hariduskomisjoni liige Helju Viikmann märkis, et valla arengukava kohaselt saab kool jätkata tegevust, kui seal õpib vähemalt 12 last. Sel kooliaastal on õpilasi kümme.

Lastele annab tunde viis pedagoogi: neist kaks Vatla koolist, ent matemaatikat, muusikat ja loodusaineid õpetavad Virtsu põhikooli õpetajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles