Poliitik keskendus valimispäeval linnuvaatlusele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jaanus Marrandi

Sotsiaaldemokraat Jaanus Marrandil möödus valimispäev suuresti oma köögiaknast lindude jälgimisele ja suleliste maailma uudiste edastamisele Facebookis.

Pühapäeval kell 10.33 postitas Marrandi Facebooki järgmise teate: «Valimisdebatiga sarnane «väitlus» käib linnumajas: varblased sädistavad hulgi, isekas puukoristaja peksab kõik minema ja ajab teri maha, sellest võidavad muidugi leevikesed, kes tahavadki maast noppida. Hea, et sedakorda pole kohal kurja pistrikku, kes surmas mõned nädalad tagasi ühe leevikese.»


Kell 16.43 postitas Marrandi värske teate: «Jälle on kohal see väikepistrik, kes peidab ennast metsviinapuu väätidesse garaaži katuse all. Lindude hoiatussüsteem toimib ja linnumajas pole enam ühtegi külastajat.»


Kell 17.28 ilmub uus postitus: «Draama jätkub: raudkull või väikepistrik, kes iganes ta ka oli, on saanud varblase kätte. Suled on lume peal lendlemas ja varblaste kogukond on saanud kaotuse osaliseks. Tõeline valimispäeva kurbmäng linnuriigis!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles