Pärnakate hoidisteraamat jõudis bestsellerite sekka

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnakate Andra Kalda ja Ragne Värgi kirjutatud "Hoidistaja salaraamat" oli 2016. aastal üks enimostetumaid raamatuid Eestis.
Pärnakate Andra Kalda ja Ragne Värgi kirjutatud "Hoidistaja salaraamat" oli 2016. aastal üks enimostetumaid raamatuid Eestis. Foto: Kirjastus Varrak

Pärnakate Ragne Värgi ja Andra Kalda sulest ilmunud retsepti- ja nipikogumik "Hoidistaja salaraamat" alapealkirjaga "Häid maitsed kogu aastaks" oli läinud aastal üks müüdumaid raamatuid Eestis.

Eesti kirjastuste liidu koostatud 2016. aasta raamatumüügi edetabelis troonib pärnakate hoidiste raamat kõrgel neljandal kohal.

Liit on pannud müüginumbrite põhjal pingeritta 100 enim müüdud raamatut Eestis. Pärnakate menukit edestavad Rene Bürklandi "Tark tee terviseni", Giulina Endersi "Võluv soolestik" ja Riina Raudsiku sulest ilmunud "Energiakriis".

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles