Iti Sipelgas: naine takso ja ettevõtte juhiistmel

Siiri Erala
, arvamustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paikusel elav Iti Sipelgas on paari aastaga Pärnu turu tarvis uue taksofirma üles ehitanud ja usub siiralt valitud tee õigsusesse ja edusse. “Olen tõeline oma firma fänn,” ütleb ta.
Paikusel elav Iti Sipelgas on paari aastaga Pärnu turu tarvis uue taksofirma üles ehitanud ja usub siiralt valitud tee õigsusesse ja edusse. “Olen tõeline oma firma fänn,” ütleb ta. Foto: Ardi Truija

Meie kandi esimeste naistaksojuhtide sekka kuulunud Iti Sipelgas rajas paar aastat tagasi Pärnus oma taksofirma. Perenime vääriliselt on energiline naine taksonduse fänn ja naudib juhtimist.

Kuidas te taksondusmaailma avastasite?

2014. aastal tuli Pärnu turule uuenduslik Elektritakso. Nemad soovitasid naistel sõitma hakata, sest autod ja taksojuhitöö sobivad naistelegi. Ega ma oleks ilmselt ise sellest teada saanud, kui mu õde poleks tol ajal endale tegevust otsinud. Tema koos oma sõbrannaga saigi taksojuhiks ja neile meeldis. Mina kandideerisin ja õnnestus samuti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles