Pärnakad võitsid Eesti meistrivõistlustelt kulla ja hõbeda

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaugushüpe. Foto on illustratiivne.
Kaugushüpe. Foto on illustratiivne. Foto: ARDI TRUIJA/PRNPM/EMF

Sel nädalavahetusel Tartu ülikooli spordihoones Eesti U23 ja U20 vanuseklassi talviste meistrivõistluste avapäeval tuli Pärnusse kaks medalit.

U20 vanuseklassis tuli kolmikhüppes Eesti talviseks meistriks Pärnu spordikooli ja spordiklubi Altius esindaja Airiin Liisbet Strandson.

Strandson hüppas võidu toonud tulemuse 11.38 teisel katsel. Teine oli Audentese spordikoolis õppiv Zarina Netšiporuk tulemusega 11.09 ja kolmas sama kooli õpilane Marilin Moor täpselt 11meetrise hüppega.

Strandson tegi kaasa kõrgushüppeski, kus sai seitsmenda koha.

U23 vanuseklassi kaugushüppe võistlusel tuli Pärnu Kalevi kergejõustikuklubi esindav Karl Jõeäär väga tihedas konkurentsis teiseks.

Võitis KJK Kose esindaja Jan-Martin Vandrecht tulemusega 7.29. Jõeäär sai kirja 7.01. Kolmas oli KJK Vike kaugushüppaja Martin Flink 6.99ga.

Kohtadele teisest viiendani oli väga kõva heitlus: nelja meest lahutas vaid viis sentimeetrit.

Jõeäär osales sama vanuseklassi 60 meetri sprindis, kus jäi ülinapilt esimesena medalist ilma. Kaotus kolmanda koha omanikule oli vaid sajandiksekund.

Laupäeval ja pühapäeval toimuvatel meistrivõistlustel võtab osa üle 260 noore kergejõustiklase, kes esindavad 45 spordiklubi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles