Noortenädal täidab tühja aja sisuga

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnus sügisel lennukaid ideid välja pakkunud SINA noorte üks grupp viib oma mõtted ellu peagi algaval kevadvaheajal, sisustades suvepealinna noorte vaba aja kaubanduskeskuses Port Artur.

Ettevõtmise üks peakorraldaja Arvo Ehrstein lubas, et kaubanduskeskuses, kus noored tihti kokku saavad, leidub 21.-26. märtsini tegevusi kõikvõimalike huvidega noortele alates tehnika- ja lõpetades kultuurihuvilistega. Vaheaja võtavad kokku noortebändid.

Kogu nädala vältel on kaubanduskeskuses töötoad ja põnevad esinejad. Ehrsteini jutu järgi on igal päeval oma teema. Nädal algab rahvusvahelise päevaga, kuhu on oodatud kõik, kes tunnevad huvi teiste kultuuride, keelte või lihtsalt reisimise vastu.

Kogu koolivaheaja kestvatele ettevõtmistele pannakse Ehrsteini teatel punkt laupäeval, 26. märtsil, kui Port Arturisse tuleb “Noormood 2011” ja lavale astuvad Pärnu kohalikud tuntud bändid, nagu 6th Yard Posse, Saphail ja Suund on Pluuto.

Mõte sisustada noorte koolivaheaeg kaubanduskeskuses asjaliku tegevusega sündis sügisel Pärnus tegevust alustanud SINA noorte ehk Suured Ideed Noorte Algatusel liikumisest. Sellest kasvaski välja nädalane programm Port Arturi kaubanduskeskuses – kohas, kus noored tihti kohtuvad.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles