Lindi lapsed aitab laulupeole heategevuskontsert

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõõtsavägilased.
Lõõtsavägilased. Foto: Marko Saarm / Sakala

Lindi rannaküla rahvale meeldib koos toimetada ja sel laupäeval korraldavad sealsed inimesed heategevuskontserdi "Südamest Sinule", mille tulu aitab kohaliku lasteaia-algkooli lapsed pealinna noorte laulu- ja tantsupeole laulja või pealtvaatajana.

Lindi lasteaia-algkooli hoolekogu liige Merle Jantsoni jutu järgi teeb kontsert head mitut moodi: ühisettevõtmine liidab kogukonda veel, pakub esinemisvõimalust kogukonna väikestele ja suurtele lauljatele-tantsijatele ning vaatamis-kuulamisrõõmu publikule. Kontserdi tulu kasutatakse alati selleks, et soetada koolile-kogukonnale midagi, mille hankimiseks muidu raha napib, aga mille järele vajadust tuntakse.

Seekordse kontserdi alapealkiri on  "Lõõtsavägilased aitavad Lindi lapsed laulupeole" ja seda põhjusega, sest kava teises pooles annavad Lindi küla head sõbrad Karksi-Nuia muusikakoolist väikese kontserdi.

Kogutud raha eest saab tasutud laste laulupeosõit ja koorilapsed saavad ühtmoodi mütsid-rätid-kotid.

Heategevuskontsert algab Lindi koolimajas laupäeval, 4. märtsil kell 13, ürituse ajal on avatud kooli hoolekogu kohvik ja Lindi laste käsitöölaat, nendegi tulust suur osa läheb kontserdiga kogutava raha hulka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles