Kutsehariduskeskus ja Endla teater aitavad suurperet

Anete Kruusmägi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Endlas esietenduva lavastuse "Väljast väiksem kui seest" tegijad otsustasid peale pärnumaalaste lugude kasutamise aidata üht suurperet ja remontida nende lastetoa. Foto on illustreeriv.
Pärnu Endlas esietenduva lavastuse "Väljast väiksem kui seest" tegijad otsustasid peale pärnumaalaste lugude kasutamise aidata üht suurperet ja remontida nende lastetoa. Foto on illustreeriv. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Täna Pärnu Endlas esietenduva lavastuse "Väljast väiksem kui seest" tegijad otsustasid peale pärnumaalaste lugude kasutamise aidata üht suurperet ja remontida nende lastetoa.

Lavastuse projektijuht Birgit Krullo võttis ühendust Pärnumaa kutsehariduskeskuse (PKHK) tehnikaõppeosakonna praktikakorraldajaga sooviga teha koostööd ja kaasata projekti PKHK ehitusviimistleja eriala õpilasi. Koostööpartnerite hulgast valiti sobivaks tööandjaks Kahu&Kahu Ehitus OÜ.

Lavastus põhineb Pärnumaa inimeste dokumentaalsetel lugudel ja räägib sellest, miks eestlased eriti kedagi ei salli  ja kuidas tugevdada empaatiat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles