Kivake laieneb linnavalitsuse majast õue

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kilingi-Nõmme vabaajakeskuse juhataja Heli Juhkamsoo näitab puud, milles kajastuvad vabaajakeskuseks kujunenud asutuse kümne aasta tähtsamad ettevõtmised.
Kilingi-Nõmme vabaajakeskuse juhataja Heli Juhkamsoo näitab puud, milles kajastuvad vabaajakeskuseks kujunenud asutuse kümne aasta tähtsamad ettevõtmised. Foto: Urmas Luik

Kilingi-Nõmme kunagise linnavalitsuse kahekorruseline maja on vabaajakeskusele Kivake kitsaks jäänud, kevadel jätkub sportlikele noortele väljaku rajamine.

“Oleme viie aastaga selle maja tegevusi täis tippinud, meil ei ole ühtegi vaba nurka ega nurgatagust, seetõttu hakkasime õuealale laienema,” selgitas Kilingi-Nõmme vabaajakeskuse juhataja Heli Juhkamsoo. “Eelmisel aastal tegime majaesise kõnnitee korda, hakkasime hoovi lastesõbralikumaks muutma. Saarde vald on arvatud Viljandimaa koostöövõrgustiku noorsootöögruppi ja sealtkaudu saame tuge mänguväljaku rajamiseks. Tänavuse projektiga taotleme välitrenažööri.”

Kilingi-Nõmme linna, Saarde ja Tali valla ühinemise järel sisustati omavalitsuse kabinetid senisesse valla- ja teenindusmajja ning kümme aastat tagasi avati linnavalitsuse hoones päevakeskus. Valla sotsiaaltöötajate mõtete järgi pidid siin hakkama ennast tegusalt tundma väikelastega emad ja väärikasse ikka jõudnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles