Video: Vaprus kaotas lisaminutitel võidu

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallimeistrivõistlustel tegi Pärnu Vaprus täna koduväljakul Tartu Tammekaga võitlusliku 1:1 viigi.

Pärnakad läksid Mai kunstmuruväljakul toimunud mängu juhtima juba neljandal minutil, kui nurgalöögijärgses olukorras toimetas Martin Vungi söödu väravasse Kristen Saarts.

Edasine kohtumine kulges pigem Tammeka dikteerimisel, kuid midagi ülemäära ohtlikku tartlased Pärnu värava all korda saata ei suutnud.

78. minutil jäid pärnakad vähemusse, kui teise kollase kaardi teenis kaitsja Jako Kanter.

Pärast seda panid tartlased peale täispressi, mis kandis lõpuks vilja. Kohtuniku antud kolmandal üleminutil jäi Pärnu karistusalas vabaks Kevin Anderson, kes virutas palli põiklati alla.

Pärnakate värava autor Saarts lausus pärast mängu Eesti jalgpalli liidule, et kaotada võit 30 sekundit enne matši lõppu on valus.

„Need kolm punkti oleks väga magus olnud,“ ütles Saarts. „Kui vähemusse jäime, läks kindlasti raskemaks. Kui üks välja läheb, peavad teised rohkem pingutama. Pink on meil noor ja kogenematu, iga mäng tuleb keegi uus sisse.“

Vaprusel on pärast kaht vooru nüüd turniiritabelis kirjas esimene punkt.  

Pärnakate järgmine mäng on tuleval laupäeval, kui Tallinna Sportland Arenal kohtutakse FC Floraga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles