Hans-Kristjan Pilve elab sulgpallile

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hans-Kristjan Pilve on usin igapäevane treenija, keda on peaaegu võimatu sulgpallitrennist eemal hoida. Mäng lihtsalt meeldib talle nii väga.
Hans-Kristjan Pilve on usin igapäevane treenija, keda on peaaegu võimatu sulgpallitrennist eemal hoida. Mäng lihtsalt meeldib talle nii väga. Foto: Urmas Luik

Hiljuti Eesti noorte meistrivõistlustel sulgpallis U17 vanuseklassis kaks kulda ja hõbeda võitnud pärnaka Hans-Kristjan Pilve kindel eesmärk on jõuda 2024. aasta suveolümpiale.

Huvitaval kombel ei pea 16aastane Sütevaka humanitaargümnaasiumi ja Pärnu spordikooli õpilane oma eeskujudeks Eesti sulgpalli esinumbreid Raul Musta ja Kati Tolmoffi. Tema pilk on suunatud märksa kõrgemale.

“Must on muidugi päris kõva, aga mina vaatan pigem Taani mängijaid. Seal on Euroopa absoluutne tipp,” teatas Pilve enesekindlalt. “Ja kui Must olümpiale sai, miks mina ei peaks. Olen valmis selle nimel kõvasti tööd tegema.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles