Suusatajad trotsivad Jõulumäel viletsat ilma

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PRN01:J
PRN01:J Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Sel nädalavahetusel sõidetakse Jõulumäe tervisepordikeskuse radadel vihmasest ilmast hoolimata murdmaasuusatamise Eesti meistrivõistluste viimased distantsid.

"Suusarada on jätkuvalt olemas ja võistlus tuleb," kinnitas Jõulumäe tervisepordikeskuse juhatuse liige Eido Tasalain. "Olime selliseks ilmaks valmis. Praegu on suusarada jäine, aga millalgi võib toimuda murdumine ja rada muutub pudedaks."

Küll lisas Tasalain, et niisuguse ilmaga on ebamugav kõigil: nii võistlejail, pealtvaatajail kui korraldajail.

"Õnneks lubab laupäevaks paremat ilma ja pühapäevaks juba ilusat," lisas Tasalain.

Täna kell 14 algavad Jõulumäel naiste teatesprindid, mehed lähevad rajale tund hiljem. Jõulu suusaklubi eest asuvad medalijahile olümpiavõitja Andrus Veerpalu ja Alvar Johannes Alev. Jõulu M20 meeskonna eest sõidavad Risto Vaher ja Taavi Valter Taveter. Teatesprindi suurfavoriit on ilmselt Võru suusaklubi tiim, mille moodustavad Raido Ränkel ja Marko Kilp.

Laupäeval on samas kavas teatesõidud. Jõulu suusaklubi meeskonna moodustavad Veerpalu, Alev ja Vaher. Naiste teatesõit algab kell 10 ja meeste sõit kell 11.

Pühapäeval sõidetakse Jõulumäel vabatehnikamaratonid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles